فلزیاب حرارتی راداری
فلزیاب حرارتی راداری یا رادار زمینی دستی توانائی کاوش اهداف را با رنگ و اعداد (VDI) متعلق به همان هدف یا طلا را دارا میباشد و با هر دو نرمافزار برنامه لکه رنگ سه رنگ و نرمافزار تفکیک رنگ (COL PRO) عمل مینماید. فلزیاب راداری حرارتی از آن دسته سیستمهای میباشد که مترادف رادار زمینی دستی و زیر مجموعه یا پائین دست آن میباشد. فلزیاب حرارتی راداری از سیستمهای هستند که هم با برنامه (P.I.P) و (TCO) عمل مینمایند و نوع لکه رنگ و اعداد آن بنابر جدول (CCS) میباشد.
فلزیاب حرارتی رنگ زنده
در رادار زمینی دستی حرارتی یا فلزیاب حرارتی راداری رنگ زنده از سطح زمین را که حاصل تغییرات دما و حرارت در روی زمین و لایههای زیر زمین میباشد را میتواند با رنگهای متفاوت آشکار نماید که این تغییرات رنگها به صورت رنگ زنده بر روی صفحه نمایشگر مخصوص آشکار میگردد.
وضعیت حرارت بر فلزیاب
وضعیت حرارت یا دما متعلق به صحنه کار بر روی جریان هدف یا طلا و تشخیص سیستم فلزیاب اثر خواهد گذاشت. سرما و گرما و تغییر دما میتواند بر روی واکنش و سرعت واکنش سیستم فلزیاب اثر متقابلی داشته باشد. گرما زیاد موجب بالا رفتن سرعت در واکنش و کاهش در توان تشخیص مرکز طلا یا هدف میگردد. سرما زیاد باعث پائین آمدن سرعت در عکسالعمل و کاهش نفوذ به عمق یا لایههای زمین در فلزیاب میگردد.
اختلاف حرارت
اختلاف حرارت در سطح یا لایههای زمین میتواند خطا در فلزیاب ایجاد نماید یا خطا فلزیاب را افزایش دهد و در صورتیکه در یک صحنه کار در قسمتی از زمین تغییرات ناگهانی در نوع مواد معدنی یا منابع پدید آید در ثبات فلزیاب اثر مستقیم داشته و این اختلاف نوع مواد معدنی و منابع در سطح و زیر زمین میتواند موجب تغییر حرارت در آن نقطه شده زیرا فشار نیروی مغناطیسی در این محدوده یا نقطه یا مرز تغییرات افزایش میابد.
جستارهای وابسته
منابع
- ↑ کیخسروی، رامین (پائیز ١٣٩٦). اطلاعات رادار زمینی دستی و فلزیاب معدنیاب. تهران:سبا: انتشارات سبا. شابک ۹۷۸-۶۰۰-۸۴۶۱-۰۳-۶.
- ↑ DJ، Daniels (۲۰۰۴). Ground Penetrating Radar. Knoval. شابک ۹۷۸-۰-۸۶۳۴۱-۳۶۰-۵.
- ↑ «Lincoln Laboratory». بایگانیشده از اصلی در ۳۱ مه ۲۰۱۷. دریافتشده در ۲۱ فوریه ۲۰۱۸.
- ↑ کیخسروی، رامین (زمستان ۱۳۹۵). توان تشخیص فلزیاب و معدنیاب و رادار زمینی دستی. تهران: سبا. شابک ۹۷۸-۶۰۰-۸۴۶۱-۰۰-۵.
- ↑ Edwin S. and Wesson، Morgan (۱۹۹۷). Alexander Graham Bell: The Life and Times of the Man Who Invented the Telephone. New York: New York: Harry N. Abrahms, Inc. شابک ۰-۸۱۰۹-۴۰۰۵-۱.
- ↑ کیخسروی، رامین (اردیبهشت ۱۳۸۶). فلزیاب و معدنیاب(آنچه را که باید بدانیم). تهران: سبا. شابک ۹۷۸-۹۶۴-۹۱۰۱۳-۵-۴.