بابک بختیاری
بابک بختیاری یک کارآفرین ایرانی است. او مؤسس شرکت زنجیرهای آیس پک در ایران و از مدیران آن است. پس از آن او به برند کردن غذاها و نوشیدنیها و شیرینیهای مختلف پرداخت و کار فرنچایز را ادامه داد. هم اکنون به خاطر تعدد فروشگاه و شعب رسیدگی به آن ها مشکل شده است و مردم انتقاداتی به محصولات و برخورد با مشتریان دارند و رسیدگی به آن ها مشکل است. همچنین به علت برند شدن محصولات، قیمت آن ها بیش از ارزش آنها قیمتگذاری میشود که موجب شده است در طبقه بندی سرویس لوکس قرار گیرند.
بابک بختیاری بابک | |
---|---|
زادهٔ | ۱۳۵۷ |
محل زندگی | تهران، ایران |
ملیت | ایران |
شناختهشده برای | برندهای آیس پک و سال سال تنورک، چاکوچ، پک مک |
وبگاه |
بابک بختیاری، در سال ۱۳۸۷ به عنوان کارآفرین برتر بخش خدمات در جشنوارهٔ ملی کارآفرینانِ برتر معرفی شد. در سال ۱۳۸۸، آیس پک به عنوان یکی از صد برند برتر ایران معرفی شد. بابک بختیاری در سال ۱۳۸۷ به عنوان کارآفرین برتر استان تهران معرفی شد. آیس پک، که بابک بختیاری آن را درسن ۲۹ سالگی بنیان نهاد، بزرگ ترین فروشگاه زنجیرهای ایران خوانده شده است.
تاریخچه
بختیاری دارای فوق دیپلم عمران است. او به مشاغلی نظیر مسافرکشی، گرداندن بوفه مدارس و راهاندازی شرکتی با سرمایهٔ خانوادهاش و راهاندازی کارگاه تولید لوازم اداری پرداخت که در آنها موفقیتی به دست نیاورد، ورشکست شد و با ۳۰۰ میلیون چک برگشتی راهی زندان شد. بختیاری از کودکی به رقیق کردن بستنی و ریختن موز و اسمارتیز در آن علاقه داشت. او پس از سفری به چین و خوردن نوعی آبمیوه و الهامگیری از آن، با تبدیل ایدهٔ بستنی شُل لیوانی که با نی میل میشود به کسب و کار، مغازهای را در شمال تهران اجاره و افتتاح کرد. اولین شعبه آیس پک در سال ۱۳۸۶ توسط بابک بختیاری، در شرایطی که او ۳۰۰ میلیون بدهی داشت، در خیابان نیاوران تهران افتتاح شد. آیس پک در عرض ۶ ماه ۱۲۰ شعبه دایر کرد و هم اکنون ۵ هزار نفر در آن مشغول به کار هستند. آیس پک امروزه ۱۰ شعبهٔ خارجی در هند، امارات، کویت، مالزی و دبی دارد. وی بعد از آن برندهایی همچون چوبیک، شاندیز و ستارگان غذا را نیز به وجود آورد و اکنون در اینستاگرام مشغول برگزاری کلاسهای مخصوص برندینگ است.
ترک دانشگاه، مسافر کشی و کنج برگر
او ۲ سال در رشته عمران مشغول به تحصیل بود، اما به دلیل هزینههای بالای دانشگاه، رفت و آمد و همینطور عدم علاقه به رشته، ترک تحصیل کرد و به عنوان شغلی موقت، مسافرکشی را انتخاب نمود. پس از مدتی تصمیم به راه اندازی یک فست فود گرفت. پیکان خود را به ارزش ۲ میلیون تومان فروخت و با یکی از بستگانش برای راه اندازی فست فود کنج برگر شریک شد.
این بیزنس هم با شکست روبه رو شد. اما بختیاری برندهایی مثل چوبیک تنورک و چاکوچ را بعد از آیس پک طراحی کرد.
بوفه مدرسه
پس از ورشکستگی کنج برگر و حدود ۷۰۰ هزار تومان بدهی، او بوفه مدرسه ای را اجاره کرد و دوباره مشغول به کار شد. کارش در بوفه مدرسه به خوبی پیش میرفت و از آنجایی که او از همان ابتدا رویای راه اندازی یک بیزنس زنجیره ای مانند مک دونالد را داشت، تصمیم گرفت بوفه سایر مدارس را هم اجاره کند.
بابک بختیاری در زمان بیکاری به خرید و فروش لوازم اداری پرداخت تا در نهایت از کار بوفه مدرسه کنارهگیری کرد.
آیس پک
اولین شعبه آیس پک در سال ۱۳۸۶ توسط بابک بختیاری در خیابان نیاوران تهران افتتاح شد، سپس آیس پک شعبه دوم خود را در مرکز خرید گلستان تهران دایر نمود. آیس پک بعدها با موفقیت روزافزون روبرو شد و طرحهای دیگری توسط بختیاری به اجرا در آمدند.
منابع
- ↑ http://www.ensani.ir/storage/Files/20120413151135-3066-189.pdf
- ↑ معاونت کارآفرینی وزارت کار و امور اجتماعی
- ↑ گفتگو با «زندانی بدهکار» دیروز و «کارآفرین میلیاردر» امروز! بایگانیشده در ۲۵ نوامبر ۲۰۱۴ توسط Wayback Machine، جام جم
- ↑ کارآفرینان امیرکبیر
- ↑ «نسخه آرشیو شده». بایگانیشده از اصلی در ۲۵ نوامبر ۲۰۱۴. دریافتشده در ۱۰ دسامبر ۲۰۱۴.
- ↑ گفتگو با بابک بختیاری کارآفرین برتر بخش خدمات، روزنامه دنیای اقتصاد
- ↑ http://www.mashreghnews.ir/fa/news/369670/از-فوت-کوزه-گری-موفقیت-بنیانگذار-آیس-پک-تا-مسافر-کشی-کارآفرین-نمونه-ملی
- ↑ «سازندهٔ بستنی آیس پک کیست؟». دریافتشده در ۲۵ اکتبر ۲۰۱۶.
پیوند به بیرون
- بابک بختیاری مهمان کارآفرین پایش یکشنبه ۱۶ آذر ۹۳، شبکه اول سیما
- وبگاه رسمی شرکت آیس پک بایگانیشده در ۳۱ مارس ۲۰۱۸ توسط Wayback Machine
- وبگاه رسمی مبتکر آیس پک و سال سال
- صفحه شخصی بابک بختیاری در فیسبوک
- پایگاه رسمی اطلاعرسانی صنعت
- وبگاه کارآفرینان ایران